Vil du være en del af Scale teamet?

Influencer-branchen vækster hurtigt – og det samme gør vi. Derfor er vi altid på udkig efter vores næste dygtige medarbejder.

Har du ikke kendskab til eller erfaring inden for branchen? For os er det vigtigste, at du har en naturlig interesse for influencer marketing, og at du går passioneret og ambitiøst til værks.

Vi elsker vores medarbejdere – og vi søger flere, der er sultne efter at blive en del af vores voksende team

01

Scales arbejdskultur

Hos Scale er vi et ungt og dynamisk hold. Vi er alle nørder inden for hvert vores felt, og derfor supplerer vi hinanden på kryds og tværs. Hos os vægter vi teamet højt, og der er altid plads til kreativitet og udvikling, samtidig med at vi har det sjovt med det, vi laver – fordi vi elsker vores arbejde.

02

Karriere hos Scale

Som medarbejder hos Scale vil du sideløbende med dine arbejdsopgaver gennemgå et intensivt onboarding forløb og opleve en stejl læringskurve. Vi bestræber os altid på at dygtiggøre os endnu mere, og det giver dig mulighed for hele tiden at udvikle dig selv og dine kompetencer.

03

Forventninger til dig

Vi stiller høje krav til os selv og vores kunder. Derfor stiller vi også krav til vores nye medarbejdere. Hos Scale vil du fra dag et indgå som en naturlig del af teamet. Det betyder, at du skal være klar til at løfte din del af ansvaret og gå åbent ind i nye udfordringer. Som person er du struktureret, passioneret og ambitiøs – og så er du ikke mindst en teamplayer med stort T.

Ledige stillinger

Kan du se dig selv arbejde med influencer marketing hos en ung virksomhed med store ambitioner? Så se vores ledige stillinger herunder. Husk at erfaring ikke nødvendigvis er et krav, så længe at du har interessen og et højt ambitionsniveau.

 

Client Manager – Fuldtid

Ansættelsesstart: Snarest muligt

 

Campaign Specialist – Fuldtid

Ansættelsesstart: Oktober 2020
Ansøgningsfrist: 15. September

Skal vi hjælpe jer med at optimere jeres influence marketing strategi?