Full-service bureau specialiseret i influencer marketing

Siden 2012 har vi arbejdet med influencer marketing – og vi arbejder ud fra en performance-minded og datadrevet tilgang til influencer marketing. Med et komplet råderum og dybdegående kendskab til alle danske influencers har vi de bedste forudsætninger for at matche vores kunder med den influencer, der bedst skaber resultater og konvertering.

Repræsentant for vores kunder

Hos Scale adskiller vi os fra et traditionelt agency, fordi vi ikke selv har signet influencers, men i stedet arbejder vi på tværs af influencer-markedet og alle danske influencers. Det gør os til et uvildigt specialist bureau inden for influencer marketing. Takket være vores virksomhedsstruktur er vi ikke bundet af nogle influencers, men kan frit vælge blandt de bedste i Danmark. Som full-service bureau betyder det, at vi gør det lettere for virksomheder, da de kun behøver at tale sammen med ét bureau frem for 3-4 agencies.

Vi er specialister i at sammensætte influencer marketing kampagner og strategier med en kommerciel vinkel. Kampagner, der er bygget på data og en dyb forståelse for branchen, giver vores kunder et skalerbart redskab til deres online tilstedeværelse. Hos Scale er vi med andre ord en samarbejdspartner til marketingafdelingen. Vi repræsenterer ikke de enkelte influencers – i stedet står vi for at udvælge og forhandle med de forskellige influencers på vegne af vores kunder.

Ikke de største – men de bedste

For os er det vigtigste ikke at være de største inden for vores felt – til gengæld vil vi være de bedste. Med vores detaljeorienterede, datadrevne og performance-mindede tilgang til influencer marketing arbejder vi altid for at øge vores egen performance, så vi kan øge virksomhedernes performance.

 

Vi optimerer derfor jævnligt vores udstyr og influencer-software. Det sikrer, at vi har de nyeste og skarpeste data på de danske influencers. Og det gør det muligt for os at skabe de bedste resultater i samarbejde med vores kunder.

Skal vi hjælpe jer med at optimere jeres influence marketing strategi?