Få strategisk rådgivning og sparring til din virksomhed

Strategisk rådgivning og sparring indenfor influencer marketing er noget vi hos Scale oplevede, at branchen har manglet i mange år. Vi valgte derfor i 2019, at lancere en ny service hvor vi kan tilbyde virksomheder strategisk rådgivning og sparring.

Er det første gang din virksomhed skal prøve kræfter med influencer marketing, kan det være svært at vide hvor man skal starte.

Det kan også være at i allerede køre influencer marketing, men har svært ved at få det til at performe? Eller måske har problemer med at finde de rigtige influencers?

Vores strategisk rådgivning og sparring består af følgende:

Strategisk rådgivning med en specialist

 

Vi rådgiver omkring:

 

 

 

 

 

 

Og meget mere…

 

Management system

 

I får adgang til jeres helt eget kampagne management system via Monday, Her kan i nemt få overblik over hele kampagen, jeres aftaler med influencers samt en smart kalender så i nemt kan holde styr på de forskellige aktiveringer.

 

Dataudtræk

 

Influencer insights

Du får få adgang til data og insights på alle danske influencers. Her kan du blandt andet se de den enkelte influencers målgruppe, køns fordeling, reach, danske følgere og meget mere.

 

Prishistorik

Prishistorik på 100+ danske influencers. Vi kan på baggrund af vores erfaring i branchen, rådgive jer omkring priser og forhandling, med alle danske influencers.

 

Performancehistorik

Vi har performancehistorik på 100+ danske influencers og kan give jer insights i en specifik influencers tidligere performance. Dette er relevant både for jer der ønsker at generer salg eller fokusere på jeres brand.

 

Analyse af tidligere kampagner

 

Har du allerede kørt en eller flere kampagner og har brug for at tage din influencer marketing til næste level? Så er dette skræddersyet til dig. Med hjælp fra en af Scales specialister sørger vi for, via dialog og analyse, at rykke jeres influencer marketing til næste level.

 

Brief

 

Vi udarbejder sammen, et brief der indeholder alt det som er grundlæggende vigtigt at vide for influenceren, når man skal indgå i et samarbejde. Briefet fungere lidt som kontrakten mellem virksomheden og influenceren – det er derfor super vigtigt, at dette står knivskarpt.

Skal vi hjælpe jer med at optimere jeres influence marketing strategi?