fbpx

Kampagnebaseret influencer marketing

Har jeres virksomhed én bestemt målsætning for øje, kan vi skræddersy en enkeltstående influencer marketing kampagne. Her er målet ikke at indarbejde det som en fast marketingindsats i jeres digitale strategi. Det er i højere grad oplagt, hvis I lancerer nye produkter, hvor annoncer ikke giver nok pondus, men hvor influencers i stedet anbefaler produktet på en troværdig måde. Gennem årene har vi hjulpet mange virksomheder med kampagnebaseret influencer marketing. Det giver mening for jeres virksomhed med en enkelt kampagne, når annoncer ikke skaber nok gennemslagskraft hos målgruppen.

Vores arbejde med kampagnebaseret influencer marketing

En influencer-kampagne baseret på en enkeltstående kampagne er en værdifuld marketingstrategi for jeres virksomhed, hvis I har et specifikt fokus. Det kan være en ny kollektion, et godt tilbud eller noget helt tredje, som I ønsker at udbrede effektivt blandt jeres målgruppe.

Med kampagnebaseret influencer marketing trænger du tydeligere igennem til din målgruppe, end traditionelle annoncer kan. I stedet for at blive endnu et salgstrick kan I udnytte influencers til at skabe kontakt til jeres målgruppe. De får en venlig anbefaling om det nye produkt fra en person, der nærmest føles som en bekendt.

3 facts om kampagnebaseret influencer marketing

01

Kampagnebaseret influencer marketing er effektiv til at sprede budskaber om nye produkter, tilbud eller kollektioner ud.

02

På meget kort tid kan jeres budskab nå ud til mange mennesker gennem influenceren som talerør.

03

Skaber stor volumen af konverteringer på de produkter, der bliver brandet – alt sammen inden for kort tid.

Skal vi hjælpe jer med at optimere jeres influence marketing strategi?