Influencer marketing

Hos Scale hjælper vi dig med at opnå dit fulde potentiale med influencer marketing. Du vil blive tilknyttet en fast specialist, som vil varetager alle dine influencer aktiviteter og sikre god performance. Influencer markedet er stadig helt nyt for mange virksomheder, og flere har stadig ikke prøvet dets kræfter. Det kan være svært at finde tiden og kompetencerne til at skabe resultater med influencer marketing – derfor vælger flere virksomheder at lade os varetage det fast.

Vores arbejde med influencer marketing

Vi arbejder med influencer marketing, så det passer til dig og din forretning. Vi lægger stor vægt på at have en stærk og sund dialog med kunden, og vi ser dette som grundstenen for et godt samarbejde og muligheden for at kunne skabe de bedste resultater og influencer kampagner.

Vi har erfaringer med micro influencer, macro influencer, maxi influencer, content creation, branding- og awareness kampagner, salg- og performance kampagner, vækst af instagram profiler (og planlægningen heraf), store ambassadør samarbejder, køb af annoncerings rettigheder og udvikling af content hertil og meget meget mere.

3 facts om influencer marketing

01

Influencer marketing er effektiv til at sprede budskaber om nye produkter, tilbud eller kollektioner ud.

02

På meget kort tid kan jeres budskab nå ud til mange mennesker gennem influenceren som talerør.

03

Skaber stor volumen af konverteringer på de produkter, der bliver brandet – alt sammen inden for kort tid.

Skal vi hjælpe jer med at optimere jeres influence marketing strategi?