fbpx

Automatiseret influencer marketing

Vi har gjort det muligt at automatisere influencer marketing på lige fod med eksempelvis Facebook-annoncering. Det integrerer vi som et datadrevet marketing tiltag hos virksomheder, der ønsker en fortløbende indsats med influencer marketing, og som samtidig vil holde fuldt fokus på konverteringer. Vi indsamler alle brugbare data på danske influencers for at matche jeres virksomhed perfekt. Hos Scale arbejder vi intenst med automatiseret influencer marketing, der fokuserer på hårde værdier som konvertering og leads, frem for udelukkende at fokusere på bløde værdier som reach og kendskabsgrad. Det giver det bedste resultat for dig.

Vores arbejde med automatiseret influencer marketing

I løbet af de seneste år har vi arbejdet fokuseret for at skabe det bedste datadrevne grundlag for automatiseret influencer marketing. Det har vi gjort ved at indsamle alle nødvendige informationer og tidligere performances målt på konverteringer hos alle danske influencers. På den måde har vi fastsat en helt skarp strategi for influencer marketing, der gør det muligt at udvælge den bedste influencer til din virksomhed og målgruppe.

Under arbejdet med automatiseret influencer marketing er det vores mål, at I fokuserer på jeres forretning, mens vi fokuserer på at skabe den bedste og stærkeste kommercielle kampagne skræddersyet til jer. Vi tilknytter et team, som sætter sig grundigt ind i alle dele af virksomheden for at få de perfekte forudsætninger for at udfolde en unik og ikke mindst resultatorienteret kampagne.

3 facts om automatiseret influencer marketing

01

Automatiseret influencer marketing er oplagt for jeres virksomhed, der fokuserer på konverteringer som salg, leads og besøgende på hjemmeside.

02

Vi måler ikke udelukkende på reach og visninger. Efter kampagnen vil vi også måle, hvor mange besøgende og salg en influencer har skabt. Det får I alt sammen i en opsummerende rapport.

03

Som de første i Skandinavien arbejder vi som influencer-bureau med automatiseret influencer marketing.

Skal vi hjælpe jer med at optimere jeres influence marketing strategi?